H Αποστολή μας

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας λύσεις δαπέδων που βελτιώνουν το βιωτικό τους επίπεδο δίνοντας το χαρακτήρα που αναζητούν στο χώρο τους.

Η σχέση της εταιρίας  με το ξύλο ξεκινάει περίπου τις αρχές του 1900 στο μικρό ξυλουργικό εργαστήρι του  Δήμου Χαραλαμπόπουλου, παππού των σημερινών ιδιοκτητών. Αρκετές δεκαετίες μετά, το 1974 δημιουργείται  η πρώτη μονάδα επεξεργασίας ξύλινων δαπέδων της οικογένειας στην Τρίπολη Αρκαδίας.

Με βασικούς πυλώνες την  ποιότητα και την συνεχή  ικανοποίηση των πελατών της, η εταιρία εξελίσσεται διαρκώς  μέσα στα χρόνια¨ Δημιουργεί καινοτόμα προϊόντα, συνεργάζεται με κορυφαίους οίκους του εξωτερικού,  βελτιώνει τις εγκαταστάσεις της και τις παρεχόμενες υπηρεσίες της .

Σημαντικοί σταθμοί στην πορεία μας:

1974

Ίδρυση της 1ης μονάδας παραγωγής της Parkellas, στην Τρίπολη Αρκαδίας

1981

Η πρώτη έκθεση στην Αθήνα επί της Λιοσίων, στην Πλατεία Αττικής

1992

Η δεύτερη έκθεση της εταιρίας στη Λέωφ. Κηφισίας, στους Αμπελόκηπους

1995

Αγορά του 2ου εργοστασίου της εταιρίας, στην Κυρά Βρύση Κορινθίας με σκοπό τον εκσυγχρονισμό της παραγωγικής διαδικασίας και η δημιουργία της θυγατρικής Parkellas Κορίνθου ΕΠΕ

2000

Επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων αποθήκευσης,στην Τρίπολη

2006

Η δημιουργία της 3ης έκθεσης της εταιρίας στο Μαρούσι

2010

Δημιουργία της πιο σύγχρονης έκθεση ξύλινων δαπέδων στην Ελλάδα με περισσότερα από 500τ.μ. χώρου και μοναδικών ανέσεων για τους πελάτες.

2013

Η Parkellas ΑΒΕΕ απορροφά την Parkellas Κορίνθου ΕΠΕ καθιστώντας την μητρική εταιρεία πιο ευέλικτη, έτοιμη να αντιμετωπίσει το μέλλον ακόμα καλύτερα.

2017

Δραστηριοποίηση της εταιρίας στον τομέα της μελαμίνης , αγορά καινούργιων μηχανημάτων επεξεργασίας μελαμίνης και εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων της στην Τρίπολη Αρκαδίας

Στις ιδιοκτήτες εγκαταστάσεις μας στην Κόρινθο ακολουθώντας την παράδοση τριών γενιών στο ξύλινο δάπεδο παράγουμε τα μασίφ δάπεδα μας, δάπεδα υψηλών προδιαγραφών από την επιλογή της πρώτης ύλης μέχρι την παραγωγή και αποθήκευση του τελικού προϊόντος.

Διαλέγοντας ενα ξύλινο δάπεδο PARKELLAS επιλέγεται ενα άριστο προιόν υψηλής ποιότητας, φτιαγμένο με μεράκι και εμπειρία πολλών χρόνων.

 

 

 

Γνώση, συνέπεια, εξέλιξη

Σε κάθε φάση της παραγωγής, από την φυσική ξήρανση του ξύλου, τη μηχανική κατεργασία, την τεχνική ξήρανση και αποθήκευση, υπάρχει συνεχής έλεγχος της διαδικασίας για να εξασφαλιστεί η καλύτερη ποιότητα του τελικού προϊόντος . Πέρα από την παραγωγή των κλασσικών ξύλινων δαπέδων – παρκέ, η Parkellas, παρακολουθώντας συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς και κατανοώντας τις τάσεις έχει δημιουργήσει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για να ικανοποιήσει τις περισσότερες απαιτήσεις για δάπεδα που σχετίζονται με το ξύλο. Οι άνθρωποι μας, ανεξαρτήτου θέσης, ενημερώνονται και εκπαιδεύονται συνεχώς ώστε να παρέχουν state of the art υπηρεσίες.

 

 

 

Πάντα δίπλα στον πελάτη

Για εμάς, η σχέση με τον πελάτη δεν σταματά στην πώληση. Οι πελάτες μας αποτελούν τον πυλώνα της επιχείρησής μας και η ικανοποίησή τους είναι το πιο σημαντικό για εμάς.
Η τεχνογνωσία , η εμπειρία και η γνώση σε συνδυασμό με την ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας αποτελούν το αναπόσπαστο κομμάτι των παρεχόμενων υπηρεσιών μας τα οποία μαζί με την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας είναι σε θέση να ικανοποιήσουν τις πιο απαιτητικές και εξειδικευμένες ανάγκες των πελατών μας.

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ

-Προσανατολισμός προς το συμφέρον του πελάτη
– Προσπάθεια για το σωστό με όποιο κόστος
-Εκπλήρωση 100% όσων υποσχόμεθα
-Δημιουργία αξίας στον πελάτη
-Σεβασμός στον Άνθρωπο
-Σεβασμός στο περιβάλλον
-Ομαδική εργασία
-Συνεχής βελτίωση

γενιές παράδοση στο ξύλινο δάπεδο

 

 

κωδικοί προϊόντων άμεσα διαθέσιμοι

 

 

ιδιόκτητες αποθήκες 6000m2

 

 

σύχγρονοι εκθεσιακοί χώροι

 

 

μονάδα παραγωγής ξύλινων δαπέδων